✨ FYI

Ervaringen Golden Weekend 2 - Summer 2023

Jozef Dresselaers
Jozef Dresselaers
De tijd gaat weer zo snel …

Het Golden Weekend 2 ligt alweer enkele weken achter ons en we zijn al aan het werk aan de volgende weekends 3, 4 en 5.

We vergeten ook altijd foto's te trekken voor onze 'communicatie' & 'marketing' :-) doch geloof me: Het was weer een fantastische groep, zeer ondersteunend aan elkaar, mooi weer en een helende ervaring. Dat was ook het thema van dit weekend: "Fysieke & Mentale heling" met lering, oefeningen en opstellingen, een ademhalingssessie en mooie woorden van Babaji.

Intussen hebben we nog enkele ervaringen gekregen die we graag met jullie delen!"De rust van jullie en het gezelschap en de hulp in bewustwording. Ik kan nu na ruim een week zeggen dat het mij zeker heling heeft gebracht. Het doel was me beter te voelen door dit weekend en op de een of andere manier heeft het me weer kracht gegeven om door te gaan. Bijzonder voor mij te ervaren was dat ik echt mezelf kon zijn, veel liefde gevoeld heb en door gelijkgestemden omringd. Dat op zichzelf al was helend. De rebirthing was erg speciaal, ik heb zoveel ervaren en gevoeld. Vooral op het laatst heb ik zoveel kracht en warmte van bovenaf mogen ontvangen, wat me volledig deed ontspannen en heb ik me volledig kunnen openstellen voor heling. Dank voor alles, het was een erg waardevol weekend!" - I.J.

"Dit weekend ging voor mij verder dan het vorige. Ik voelde veel intensiteit. Ben door veel emoties gegaan en heb een sterke heling ervaren. Ik voelde een thuiskomen in mezelf, een liefdevolle aanvaarding van wie ik ben. Heel sterk aanwezig de week die volgde. Dankbaar voor de manier waarop jullie dit aanpakken. Dankbaar voor geestelijke aanwezigheid en heling." M.V.D.

"De ademhalingssessie werkt véél dieper door dan wij beseffen. Tijdens de sessie kreeg ik even een beetje hoofdpijn. Ook kwam er enkele keren verdriet naar boven. Ook de volgende twee dagen ondervond ik nog nawerkingen. En dan voelt het toch goed als het een hechte groep is." J.V.B.

"Voor mij klopte het gehele weekend. Ik was al lang niet meer op deze wijze in verbinding geweest, maar nu toch weer eens aangesloten. Het is geweldig hoe vanaf de aanmelding processen innerlijk in beweging komen. Dit is toch magische... Eveneens de uitwerking trilt nog na en inzichten zijn ontstaan en vragen nu integratie. Dank jullie wel lieve zielen." M.K.

"Het gehele weekend klopte, zowel het programma, de deelnemers, als de oefeningen en kennis overdracht. Magische om te ervaren dat bij aanmelding er al innerlijk processen beginnen te bewegen. Er heeft werkelijk een stuk heling plaats gevonden, inzichten zijn tot mij gekomen en vragen nu integratie. Want ik ben en blijf zelf verantwoordelijk voor het omzetten van deze inzichten in daadkracht. Dank Jewel, zowel deelnemers als Jozef en Grace voor deze prachtige waardevolle hart verwarmende ervaring." M.K.
Inschrijven voor het volgende Golden Weekend


Golden weekend 3 - Zaterdag 30/9 - Zondag 1/10 - Acties & Samenwerken

"When it comes to the point you talk the talk but you doesn't always walk the walk."

of

"Als het erop aankomt, kan u wel zeggen waar het op staat, doch het handelen is niet altijd geëvenaard!" - BBJ - 2021

Waarom is samenwerken zo belangrijk. 
Hoe doen we dat ‘samenwerken’ en wat dienen we te leren?

Is er bij dit samenwerken sprake van liefde of logica?
Ontstaan jouw acties vanuit uw unieke zijn?

We maken ons stilaan klaar voor een toekomst waarbij we niet meer kunnen wegdenken dat we dienen samen te werken, waar we mensen eren die bereid zijn zichzelf in te zetten voor de evolutie.  We dienen af te stappen van een leven waarin we anderen blijven opofferen ten voordele van onszelf. 

Er zijn nog plaatsen vrij en ... we hebben nog 1 kamer ter beschikking bij ons in huis.

Info en inschrijven door ons een bericht te sturen hier in Basecamp of via: https://connectedcoaching.be/activiteiten

Wij kijken uit naar uw komst!

Liefdevolle groeten,
Jozef & Grace

SO Connected Coaching
SO - the best of both worlds